Tagliatelle cu sos arrabiata

de Sidy in Paste, 28 Aug 2011 | 5806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • oregano
  • chilli
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos arrabiata:

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul verde se toaca fin. In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile. Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.

Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute. Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii. Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat. Se poate rade putin cascaval deasupra.

O mancare usoara si foarte sanatoasa. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor